شرکت ماشین سازی پدیدکاران

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | دستگاه همبرگر زن اتوماتیک | میکسر گوشت صنعتی

شرکت ماشین سازی پدیدکاران

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | دستگاه همبرگر زن اتوماتیک | میکسر گوشت صنعتی

شرکت ماشین سازی پدیدکاران در سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات خطوط تولید صنایع غذایی و تجهیزات آماده سازی رستوران‌ها و فست فودها و هتل ها آغاز نمود
شرکت ماشین سازی پدیدکاران : تجهیزات صنایع غذایی ، تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، ماشین آلات همبرگر ، دستگاه همبرگر ساز
دستگاه همبرگر زن اتوماتیک خانگی ، خط تولید همبرگر ، تولید همبرگر صنعتی ، دستگاه تولید همبرگر
همبرگر زن برقی ، گوشت خورد کن صنعتی ، میکسر گوشت صنعتی ، تانکر شیر و آبگیر سبزیجات

  • ۰
  • ۰

سلامت و بهداشت مواد غذایی مورد استفاده در رستوران ها و فست فودها از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا بی توجهی به کیفیت غذا سلامت بسیاری از افراد را به خطر می اندازد.

بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت، سالانه 600 میلیون نفر به دلیل استفاده از مواد غذایی غیربهداشتی دچار مسمومیت غذایی می شوند. بنابراین همه افراد موظف به رعایت نکات لازم برای حفظ سلامت هستند.

امروزه نیز با توجه به شرایط جامعه و استفاده بیشتر از رستوران و فست فود، بخش عمده ای از مسئولیت حفاظت از مردم در برابر مسمومیت غذایی بر عهده رستوران داران است.

لذا کارکنان تجهیزات آشپزخانه های صنعتی در رستوران ها و فست فودها موظف به رعایت نکات بهداشتی در مراحل تهیه، حمل و نقل، نگهداری، تهیه و پخت مواد اولیه و غذاها می باشند.

فساد مواد غذایی چیست؟

هر گونه تغییر در رنگ، طعم و بوی غذا می تواند نشانه فساد آنها باشد که منجر به کاهش یا از بین رفتن ارزش غذایی آنها می شود.

فساد مواد غذایی می تواند به دلیل استفاده غیرمجاز از سموم، وجود حیوانات موذی در محیط یا شرایط بد نگهداری باشد.

بهداشت فردی در رستوران

1- تامین سلامت فردی و نداشتن بیماری واگیردار

2- پوشیدن لباس تمیز

3- استفاده از کلاه و پوشاندن مو

4- عدم استفاده از زیور آلات

5- پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه

6- پوشاندن زخم ها و جراحات دست و انگشتان با روکش های بهداشتی

7- کوتاه نگه داشتن ناخن ها

8- شستن صحیح دست ها قبل از شروع کار

9- استفاده از دستکش بهداشتی

بهداشت مواد غذایی از تهیه تا مصرف

نظارت مستمر بر سلامت و ایمنی مواد غذایی از زمان تهیه تا مصرف ضروری است. به همین دلیل باید به نکات زیر توجه کنید:

1- خرید مواد غذایی خام از مراکز معتبر

2- استفاده از وسایل حمل و نقل استاندارد

3- نگهداری صحیح مواد غذایی خشک در قفسه ها

4- نگهداری مواد غذایی تازه در یخچال های صنعتی

5- نگهداری اصولی مواد غذایی منجمد در فریزرهای صنعتی یا یخچال های رستورانی

6- استفاده از برچسب تاریخ برای مصرف مواد غذایی در بازه زمانی مناسب و قبل از تاریخ انقضا

7- استفاده از تجهیزات استاندارد آشپزخانه صنعتی در مراحل شستشو و آماده سازی (میز کار استیل، سینک صنعتی استیل، تخته کار و …)

8- نظافت بهداشتی حبوبات و سبزیجات و برنج

9- جوانه ها و قسمت های سبز را از سیب زمینی و هویج و … جدا کنید.

10- استفاده از مواد ضدعفونی کننده و انگل هنگام شستشوی سبزیجات و میوه جات

11- نظافت بهداشتی و شستشوی مناسب گوشت مرغ و ماهی (استفاده از وان فولادی صنعتی)

12- عدم استفاده از آب سرد و گرم برای آب کردن یخ گوشت (بهتر است قبل از مصرف 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری شود)

13- پخت کامل غذا

14- پختن غذا در دمای مناسب

15- گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید

16- جوشاندن کنسرو به مدت 15 تا 20 دقیقه قبل از مصرف

17- به حداقل رساندن سرخ کردن غذا

18- عدم استفاده از روغن سرخ کردنی استفاده شده قبلی

19- جلوگیری از رشد باکتری ها در غذاهای گرم با نگهداری آنها در دمای بالاتر از 70 درجه سانتیگراد

20- نذاشتن غذای پخته و خام کنار هم

21- نذاشتن غذای شسته و نشسته در کنار هم

22- استفاده از فریزر صنعتی با حداقل دمای منفی 18 درجه سانتیگراد برای نگهداری طولانی مدت گوشت و مرغ.

23- عدم استفاده از دستمال برای خشک کردن ظروف شسته شده (بهتر است برای خشک کردن ظروف، میوه ها و سبزیجات از چرخ دستی آبکش استفاده شود)

24- شستشوی مداوم یخچال فریزرهای صنعتی

بهداشت محیط

یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار بر سلامت غذا عوامل محیطی است که باید بررسی شود، از جمله عوامل محیطی که باید مورد توجه قرار گیرد موارد زیر است:

1- استفاده از آب تمیز و بدون آلودگی

2- دور نگه داشتن زباله از مواد غذایی

3- مبارزه با حشرات موذی و ناقل بیماری به کمک در و پنجره و توری و دیوارهای بدون درز

4- از ورود گرد و غبار و آلودگی به محیط آشپزخانه جلوگیری کنید

5- فاصله محل پخت از محیط های دیگر

6- استفاده از کاشی و سرامیک نشکن روی دیوار و کف برای شستشوی راحتتر محیط

7-سرویس بهداشتی و محل استراحت کارکنان فاصله زیادی با آشپزخانه دارد

8- دور نگه داشتن مواد شیمیایی و سمی از غذا و چسباندن آنها

جهت کاملتر خواندن مطلب کلیک کنید

  • ۰۱/۱۰/۱۸
  • شرکت ماشین سازی پدیدکاران

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

پخت غذا در رستوران

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی