شرکت ماشین سازی پدیدکاران

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | دستگاه همبرگر زن اتوماتیک | میکسر گوشت صنعتی

شرکت ماشین سازی پدیدکاران

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | دستگاه همبرگر زن اتوماتیک | میکسر گوشت صنعتی

شرکت ماشین سازی پدیدکاران در سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات خطوط تولید صنایع غذایی و تجهیزات آماده سازی رستوران‌ها و فست فودها و هتل ها آغاز نمود
شرکت ماشین سازی پدیدکاران : تجهیزات صنایع غذایی ، تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، ماشین آلات همبرگر ، دستگاه همبرگر ساز
دستگاه همبرگر زن اتوماتیک خانگی ، خط تولید همبرگر ، تولید همبرگر صنعتی ، دستگاه تولید همبرگر
همبرگر زن برقی ، گوشت خورد کن صنعتی ، میکسر گوشت صنعتی ، تانکر شیر و آبگیر سبزیجات

  • ۰
  • ۰

در اینجا قصد داریم در مورد دستگاه خردکن گوشت و مزایای استفاده از آن صحبت کنیم.تا پایان این پست همراه ما باشید تا اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید.

دستگاه خردکن گوشت منجمد با توجه به مزایای آن و توانایی برش دادن انواع مختلف گوشت ، همچنان در آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.دستگاه گوشت خردکن ، برای سهولت در برش گوشت بدون تلاش خارق العاده توسط اپراتور و جهت جلوگیری از صدمه به دست و انگشتان ابداع شده است.

امروزه این دستگاه در آشپزخانه ها ، رستوران ها و قصابی ها از اقلام محبوب است.امروزه ، تقریباً هر شرکت تهیه کننده غذا در طول فعالیت خود از یک برش دهنده گوشت تجاری استفاده می کند.

استفاده از دستگاه خردکن گوشت صنعتی

دستگاه خردکن گوشت قطعه ای از تجهیزات آشپزخانه های صنعتی است که باید با دقت و مطابق با دستورالعمل های سازنده به کار گرفته شود.مهم است که مجریان این دستگاه آموزش ببینند تا از آن به روشی مناسب ، ایمن و موثر استفاده کنند.اگر در مورد نحوه استفاده ، کارکردن ، تمیز کردن و نگهداری این دستگاه سؤالی دارید ، دریغ نکنید برای دریافت راهنمایی و مشاوره با ماشین سازی پدیدکاران تماس بگیرید.

در اینجا چند نکته وجود دارد که باید هنگام استفاده از دستگاه خردکن گوشت در ذهن داشته باشید:

هوشیار باشید: هنگامی که دستگاه را راه اندازی می کنید و نزدیک دستگاه فعال کار می کنید ، هوشیار باشید.این دستگاه دارای تیغه تیز و قطعات متحرک است.هوشیار باشید ، مکالمه و حواس پرتی های غیرضروری را به حداقل برسانید و اطمینان حاصل کنید که از PPE مناسب استفاده می کنید.

ایمنی را جدی بگیرید: هر یک از تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مثل دستگاه خرد کن گوشت و دستگاه همبرگر زن اتوماتیک ، باید دارای یک دستورالعمل یا روش کار ایمنی باشد و به راحتی توسط اپراتورها قابل دسترسی باشد.این باید روش های اداره تجهیزات به روشی ایمن را توضیح دهد.

آموزش کارکنان: بررسی کنید که کارکنان شما برای استفاده از برش دهنده گوشت آموزش دیده باشند.آموزش دوره ای ارائه دهید و به سؤالات پرسنل پاسخ دهید.اگر کارکنان یک خطر ایمنی را شناسایی کردند ، بلافاصله موضوع را بررسی کنید.

خوب تمیز کنید: مطمئن شوید که دستگاه خردکن را مطابق دستورالعمل ها ، به شیوه ای مناسب و ایمن تمیز کرده اید.این باعث می شود در هنگام استفاده بعدی دستگاه ، آلودگی های خارجی در معرض گوشت قرار نگیرند.

در مورد دستگاه خردکن گوشت بیشتر بدانید

مزایای استفاده از دستگاه خردکن گوشت

استفاده از برش دهنده گوشت تجاری فواید زیادی دارد.این شامل:

افزایش تولید: با یک دستگاه خردکننده گوشت تجاری که می تواند به صورت دستی یا خودکار کار کند ، می توانید گوشت بیشتری را دئر یک زمین خاص پردازش کنید.

دقت و صحت را حفظ کنید:این باعث می شود به برش بهتر و دقیق تری دست پیدا کنید و هم چنین گوشت کمتری هدر می رود.

سرعت بخشیدن به تولید:از برش دادن گوشت و بخصوص گوشت منجمد با دست خودداری کرده و از دستگاه خردکن گوشت منجمد استفاده کنید که با کمی تلاش برش یکنواختی را ایجاد می کند.

عملکرد ایمن تر: با استفاده از ماشین خردکن که از دست زدن به چاقو و مانور ابزارهای تیز جلوگیری می کند ، ایمنی اپراتور را حفظ کنید.

برش تمیزتر: با تمیز کردن مرتب دستگاه برش ، برش تمیزتر انجام می شود و هیچ گونه آلودگی خارجی روی محصول تأثیر نمی گذارد.

نکات خرید

قبل از خرید ، باید بررسی کنید که نوع مناسبی را برای نیازهای خود انتخاب کنید.مهم است که با کارمندان خود مشورت کنید تا بتوانید نظرات آنها را قبل از تصمیم گیری درک کنید.

فاکتورهای مهمی که باید در نظر گرفت عبارتند از: اندازه و فضای محل کار شما ، منابع تغذیه ای که دارید ، شرایط استفاده و تمیز کردن ، گزینه های خدمات تعمیر و ضمانت.پرسنل خدمات و فروش بسیار واجد شرایط ما می توانند با اطمینان ، شما را در تصمیم گیری برای انتخاب بهتر دستگاه خردکن گوشت یاری دهند.

برچسب‌ها: دستگاه خردکن گوشتدستگاه صنعتیدستگاه خردکندستگاه همبرگر زن

+ نوشته شده در چهارشنبه بیست و هشتم اردیبهشت ۱۴۰۱ ساعت 11:44 توسط پدیدکاران  | نظر بدهید

برای راه اندازی فست فود به چه تجهیزاتی نیاز داریم

برای بسیاری از افراد ، افتتاح رستوران فست فود یکی از بزرگترین آرزوهاست.یک فست فود ، در کمترین زمان ممکن غذاهای خوشمزه و کم هزینه را برای مشتری فراهم کند.برای راه اندازی فست فود شما به تجهیزات مناسب نیاز خواهید داشت.اگر به فکر افتتاح یک رستوران فست فود هستید ، اما کاملاً مطمئن نیستید که به چه وسایلی احتیاج دارید ، این مقاله را حتما مطالعه کنید ، چون در این مقاله لیستی از مهمترین لوازم فست فود آورده شده است.

ما تجهیزات مورد نیاز رستواران فست فود ، را به پنج بخش تقسیم کردیم.

  • تجهیزات پخت و پز
  • تجهیزات برودتی
  • تجهیزات ذخیره سازی
  • تجهیزات آماده سازی مواد غذایی
  • تجهیزان تمیز کاری و نظافت

تجهیزات کاربردی لازم

برای راه اندازی فست فود به چه تجهیزاتی نیاز داریم

یک رستوران عالی با غذای عالی شروع می شود و برای تهیه غذاهای عالی شما به تجهیزات پخت و پز مناسب نیاز دارید.آشپزخانه محلی است که بیشتر آشپزی و پخت و پز در آن اتفاق می افتد ، بنابراین در اینجا بیشتر تجهیزات سنگین شما قرار دارد.

بیشتر غذاهای رستوران در کوره ها یا روی اجاق گاز پخته می شوند.اندازه و نوع اجاق گاز تا حد زیادی توسط حجم بالقوه فروش و نیاز شما تعیین می شود.برای تهیه غذاهای سرخ کرده مانند سیب زمینی سرخ شده به دستگاه های سرخ کن نیاز خواهید داشت.

تجهیزات ذخیره سازی سرد

بیشتر رستوران ها و فست فودی ها برای نگهداری غذاهای سرد به یخچال و فریزر نیاز دارند.به عنوان مثال ، هنگام رسیدن محموله ها ، باید مواد غذایی از جمله گوشت منجمد را در فریزر بزرگی قرار دهید.

ماشین ظرفشویی تجاری

هنگامی که غذا سرو شد و مشتریان شما سیر شدند ، شما میمانید و ظرف های کثیف!شستن ظروف با دست نه تنها می تواند بیهوده باشد ، بلکه زمان بر است و ممکن است ظروف به درستی تمیز نشوند.یک ماشین ظرفشویی تجاری به شما امکان می دهد ، به سرعت مقادیر زیادی ظرف را بشویید و تمیز کنید.

برای راه اندازی فست فود به چه تجهیزاتی نیاز داریم

انواع دیگر تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی فست فود شامل چرخ گوشت ، دستگاه همبرگر زن اتوماتیک ، برش دهنده نان ، توستر ، پرس ساندویچ و مخلوط کن است.

ظروف آشپزی ، پخت و پز و ظروف کوچک

این موارد به اندازه اقلام بزرگ چشم نواز نیستند ، اما به همان اندازه مهم هستند.آنها شامل همه تابه ها و همچنین قابلمه ها ، انبرها ، کف گیرها ، چاقوها و سایر ظروف مورد نیاز آشپزخانه شما هستند.

علاوه بر این ، برای شروع به مبلمان رستوران نیز نیاز دارید.معروف است که مشتریان فست فود همیشه در حرکت هستند و بیشتر آنها غذای آماده را سفارش می دهند.با این حال ، برخی از مشتریان ترجیح می دهند از رستوران شما غذا بخورند ، بنابراین هزینه کردن برای مبلمان لازم است.

اگر برای اولین بار در نظر دارید یک فست فود افتتاح کنید ، مطمئن شوید که میتوانید این تجهیزات را آماده کنید.توجه به این نکته مهم است که انواع مختلف رستوران ها ممکن است به تجهیزات اضافی یا سبک های مختلفی احتیاج داشته باشند که ممکن است در این لیست نباشد.

برای خرید تجهیزات و لوازم فست فود با کیفیت و با قیمت مناسب با شرکت ماشین سازی پدیدکاران ارتباط برقرار کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی